“Kasi Lah Anugerah Masa Masih Hidup, Kalau Dah M4ti Tak Ada Nilai,” – Ini Pesan Sheila Rusly Pada Suami

Meluahkan rasa terkilan terhadap industri hiburan tempatan, pelakon dan pengarah, Sheila Rusly berkongsi perasaanya itu kepada suami, Azman Hj Yahya atau mesra disapa Jinggo@Tok Sidang.

Kongsi Jinggo, Sheila sudah lama memend4m perasaan terhadap industri hiburan tempatan bagi menjaga sensitiviti rakan artis.

Tambahan pula, Sheila difahamkan juga mahu berehat seketika dari industri selepas ini.

“Assalmualaikum Malaya…Salam subuh Geng Tok Sidang dimane sajer komer berada…

“Pagi ni pasei Sis cakap pada teman, Babe.. since i nak mengundurkan diri sementara waktu ni…I nak cakap sket apa yang terpendam dalam hati pasei orang orang dalam industri i.

“Dulu i simpan sebab nak jaga sensitivities nak jaga hati dorang.. sekarang i dah ready nak cakap… kalau i di blacklisted atau di boikot… i dah ready… sebab tu i nak mengundurkan diri sebelum dorang campak proposal i … proposal Js Pictures atau yang ada kena mengena dengan nama SHEILA RUSLY dalam tong samp4h,” tulis Jinggo.

Malah, Sheila turut memberi pesanan kepada Jinggo agar selayaknya setiap anugerah yang diraih harus diberikan kepada mereka yang masih hidup.

“Sis berpesan lagi pada Tok Sidang..“ Babe…esok bila i dah tak de… tetiba ada orang nak bagi Anugerah pada i, you suruh anak anak amek, ucap terima kasih lepas tu Anugerah bagi balik.

“Kata pada dorang, kalau nak kasi Anugerah pada mama saya, kasi masa dia hidup, kalau dah mati, Anugerah tu dah tak der nilai…Adehhh. Hadoiiii mak aiiii .. Kelakor sedih lak hati teman niiiii,”akhirinya.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalmualaikum Malaya…Salam subuh Geng Tok Sidang dimane sajer komer berada… . #cerekatoksidang pagi ni pasei Sis cakap pada teman, Babe.. since i nak mengundurkan diri sementara waktu ni…I nak cakap sket apa yang terpendam dalam hati pasei orang orang dalam industri i.. dulu i simpan sebab nak jaga sensitivities nak jaga hati dorang.. sekarang i dah ready nak cakap… kalau i di blacklisted atau di boikot… i dah ready… sebab tu i nak mengundurkan diri sebelum dorang campak proposal i … proposal Js Pictures atau yang ada kena mengena dengan nama SHEILA RUSLY dalam tong sampah… . Sis berpesan lagi pada Tok Sidang..“ Babe…esok bila i dah tak de… tetiba ada orang nak bagi Anugerah pada i, you suruh anak anak amek, ucap terima kasih lepas tu Anugerah bagi balik… kata pada dorang, kalau nak kasi Anugerah pada mama saya, kasi masa dia hidup, kalau dah mati, Anugerah tu dah tak der nilai…Adehhh…. . Hadoiiii mak aiiii .. Kelakor sedih lak hati teman niiiii…

Siaran dikongsi oleh Tok Sidang Jinggo (@jinggo_jspictures) pada

Jinggo merakam video tersebut apabila Sheila tampil dalam satu babak drama terbaru, Bukan Gadis Biasa yang merakamkan Sheila memegang watak sebagai wanita tua dengan calitan solekan.

Sekali gus, video tersebut dihujani komen terhadap kapsyen yang diluahkan Sheila kepada Jinggo.

Dalam perkembangan lain, Jinggo dan produksi, Js Pictures Sdn Bhd  tampil dengan drama terbaru berjudul Bukan Gadis Biasa yang menampilkan aktress Ayda Jebat sebagai Johana, bergandingan bersama Remy Ishak.

 

Video : Instagram Jinggo

Sumber : Media Hiburan

Be the first to comment on "“Kasi Lah Anugerah Masa Masih Hidup, Kalau Dah M4ti Tak Ada Nilai,” – Ini Pesan Sheila Rusly Pada Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*